تغییر استایل

انتخاب رنگ

برای تجربه بهتر لطفا مرورگر خود را به گوگل کروم، فایرفاکس، اپرا و یا اینترنت اکسپلورر تغییر دهید

جزئیات آگهی

دندانپزشک

لیزر دندانپزشکی اصفهان | دکتر حسین برجیان


image
توضیحات
قیمت : برای قیمت تماس بگیرید
نوع آگهی : امکان استفاده از بیمه از مطب سوال شود
تاریخ : ۱۴۰۱/۱۱/۲۹
وضعیت : مطب دندانپزشکی
گارانتي : پیگیری درمان
موقعیت : اصفهان، خیابان حکیم نظامی، چهارراه حکیم نظامی، نرسیده به خیابان مهرداد، جنب لوازم خانگی دوو، ساختمان نجم، طبقه دوم

لیزر دندانپزشکی اصفهان : راهکار نوین درمان های دندانپزشکی در اصفهان

در هزاره ی سوم، آگاهی از دانش روز و تسلط و تجهیز به تکنولوژی های نوین برای هر درمانگر، جهت به حداقل رساندن عوارض درمان و ارتقای پیش آگهی و حرکت به سمت دندانپزشکی محافظه کارانه، از الزامات حرفه ای است. همواره حرکت از متد قدیمی به سَمت روش های نوین، با چالش های فراوانی همراه بوده است.
لیزر دندانپزشکی اصفهان نیز از این قاعده مستثنی نیست. از نخستین روزی که در سال ۲۰۱۳ ، اولین مدرک رسمی را در این فیلد نوظهور از انجمن جراحان فک و صورت ایران اخذ کردم تا به امروز یعنی در میانه ی سال ۲۰۲۲، قریب به ۱۰ سال می گذرد و اَهمّ انرژی و وقت و اندوخته و تلاش خویش را در راه تحصیل و کسب مهارت و پژوهش و مطالعه و تدریس و درمان در این رشته ی مهجور ، صرف کرده ام. متاسفانه همواره با دو نگاه افراط و تفریط به این فیلد نگریسته شده و برخی انتظار اعجاز از آنرا داشته اند و برخی مانند شیء ممنوعه و علوم غریبه با آن برخورد و از آن دوری گزیده اند.

آشفتگی در این زمینه تا بدانجا پیشرفته است که فلوشیپ های خود خوانده ی دوره های ۳ روزه و ۹ روزه و کورس های ۱۰۰ ساعته، دامن مقدّس طب را آلوده کرده اند و بیماران و همکاران، با ابهام بدان نظاره می کنند و صد افسوس که سَره از ناسَره، تشخیص داده نمی شود.

 

کاربردهای روزمره ی لیزر در دندانپزشکی شامل:

استفاده از لیزرهای پرتوان در جراحی های بدون بخیه و خونریزی مانند: وستیبولوپلاستی، فرنکتومی، ژنژیووپلاستی، بیوپسی، حذف ضایعات تحریکی و توده های نسج نرم دهان، افزایش طول تاج و لیفت لثه و همچنین: دپیگمنتیشن، بلیچینگ، دیزاینفکشن کانالها و استفاده از PBM (لیزر های کم توان). در درمان TMD (مشکلات مفصل گیجگاهی-فکی) ، ضایعات خود ایمنی مانند لیکن پلان و پمفیگوس، آفت، افزایش اسئواینتگریشن فیکسچر ایمپلنتها، کاهش درد و تورم پس از جراحی هایی چون عقل نهفته یا گرفت لثه و GBR ، درمان آسیب به شاخه های عصبی ناشی از جراحی های ایمپلنت و عقل نهفته و درمان پاکتهای پریودنتال و درمان ژنژیویت و پریودنتیت وبیماری های لثه ای با PDT (فوتوداینامیک تراپی) و تکنیک LANAP می باشند. دکتر حسین برجیان، تصمیم به تاسیس اولین مرکز تخصصی لیزر دندانپزشکی استان اصفهان را گرفت که ۳ هدف اصلی را دنبال میکند:

۳ هدف اصلی
  1.  درمان بیماران دندانپزشکی با پیشرفته ترین تکنولوژی روز جهان با کمترین میزان عوارض و مشکلات مربوط به درمان دندانها
  2.  آموزش دندانپزشکان جهت فراگیری علم و مهارت لیزر دندانپزشکی جهت ارتقای کیفیت طبابت ایشان
  3.  پژوهش و تحقیقات در فیلد لیزر دندانپزشکی و انتشار مقالات حاصل از آن، در معتبرترین ژورنالهای بین المللی PUBMED و ISI knowledge/science ایشان اکنون به عنوان بنیانگذار، مدیریت و درمانگر در NLDC یعنی مرکز تخصصی لیزر دندانپزشکی نجم Najm Laser Dental Center ، فعالیت میکنند.

آنچه که در حال حاضر با عنوان لیزر وارد بازار دندانپزشکی شده است. طول موجهای قرمز و مادون قرمز هستند. این طول موجها، ایمن هستند. و خطر جهش ژنتیکی و سرطان زایی ندارند.

لیزر دندانپزشکی اصفهان | دکترحسین برجیان

کاربرد لیزر در دندانپزشکی

حالا با این مقدمه ، می خواهیم به سراغ انواع تکنولوژی لیزر برویم و ببینیم در حال حاضر لیزرهای دندانپزشکی در کدام بخش ها به ما کمک میکند.

  • تشخیص پوسیدگی با مقیاس عددی
  • پیشگیری از پوسیدگی دندان
  • تراش دندان با لیزر
  • لیزر سفید کننده دندان (بلیچینگ با لیزر)
  • رفع حساسیت دندانی با لیزر
  • عصب کشی دندان با لیزر (درمان ریشه دندانها با لیزر یا روت کانال با لیزر )
  • جرم گیری دندان با لیزر
  • جراحی لثه با لیزر
  • استفاده از لیزر برای برداشتن بدرنگی های لثه (دپیگمانتاسیون لثه)

کاربرد لیزردر ایمپلنت دندان

متاسفانه این روزها، بعضی تبلیغات بی اساس درباره انجام ایمپلنت دندان با لیزر را میبینیم. واقعیت این است که در حال حاضر تنها لیزری که قادر به برداشتن استخوان وتراشیدن آن هست، لیزر اربیوم است. و متاسفانه تراش استخوان جهت ایمپلنت توسط این لیزر،هنوز نمی تواند به طور دقیق انجام بگیرد. مطمینا در سالهای آتی با پیشرفت دستگاههای لیزر، این قابلیت به لیزرهای دندانپزشکی وارد خواهد شد. اما به هر حال کاربرد لیزر در ایمپلنت دندان باز هم کم نیست.

 

لیزر میتواند کمک معناداری به ضدعفونی محل کاشت ایمپلنت کند. در بسیاری موارد ، استفاده از لیزر در دو هفته اول پس از انجام کاشت دندان میتواند کمک به تحریک سلولهای استخوان ساز کند . در بسیاری موارد التهاب بعد از جراحی را کمتر میکند و گاهی ما میتوانیم جلسه دوم جراحی ایمپلنت دندان که بناست فقط روی لثه باز شود ، از دستگاههای لیزر بافت نرم استفاده کنیم.

کاربرد لیزر در درمان آفت

آفت دهان، یک ضایعه دردناک داخل دهانی است که علت بروز آن هنوز کاملا مشخص نیست. اما به هرحال تنها روش هایی که در حال حاضر برای درمان آفت دهان وجود دارد، درمان با کورتونهاست. که یک درمان ۵ تا ۷ روزه هست. اما لیزرهای کم توان ، میتوانند طی دو تا سه جلسه درمانی کوتاه بافاصله ۴۸ ساعت در فاصله ۴ روز آفت دهان شما را ازبین ببرد. و حتی  احتمال عود را هم شدیدا پایین می آورد. این خبر خوبی است برای کسانی که از آفتهای مکرر در دهانشان شکایتمندند.

کاربرد لیزر در درمان ضایعات هرپس (درمان تب خال با لیزر)

در زمانی که تب خال حالت وزیکولر( تازه و رسیده) هست. میتوان با لیزرهای پرتوان کل ضایعه را برداشت. و اعتقاد بر این است که هم بار عفونی ضایعه کمتر میشود. و هم احتمال عود مجدد در همان ناحیه کمتر میشود. در زمانی که تب خال به حالت پوسته میرسد ، میتوانیم با کمک لیزرهای کم توان ترمیم را تسریع کنیم.

 


دکتر حسین برجیان

ارائه بهترین راهکارهای درمان دندانپزشکی ایمپلنت ، جراحی لثه ، دندانپزشکی زیبایی، ترمیم و عصب کشی در مرکز تخصصی لیزر دندانپزشکی اصفهان. ( موسسه پیشگام دندانپزشکی نجم ،اولین انستیتوی رسمی لیزر دندانپزشکی کل کشور ) دکتر حسین برجیان با بهره مندی از تکنولوژی های برتر روز جهان مانند انواع لیزرها، امواج پیزوسرجری، امپدانس های فراصوتی و…برای افزایش کیفیت درمان دندانپزشکی ،همراهی با دانش روز و سخنرانی در کنگره های تخصصی دندانپزشکی در ایران و جهان در مرکز تخصصی لیزر دندانپزشکی نجم به فعالیت می پردازد.


هشدار سایت: آگهی بالا را با دقت مطالعه کنید اگر همه موارد مورد تایید شما بود با مالک تماس بگیرید.



image
موقعیت

رتبه و دیدگاه - (5.0)

امتیاز آگهی شما

آگهی های مشابه
بالا